СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА И ЦЕНИ


Клиентът има възможност да получи закупените от него продукти посредством услугите на куриерска фирма Leo Express, Econt Express или Интерлогистика, с които онлайн магазинът си партнира на територията на РБ. Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента. Доставката може да бъде изпратена с опция за преглед и тест, при предварителна заявка от клиента и само преглед с Интерлогистика.

Предлагаме и безплатна доставка за поръчки на стойност над 100лв, която се осъществява с Интерлогистика до адрес.

За  да се възползвате от безплатната доставка е необходимо да изберете продукти на обща стойност над 100лв и при финализиране на поръчката да изберете най-долната опция - "Безплатна доставка". 


Цена на доставка в България

Цената на доставката не е фиксирана, тя се изчислява автоматично от системата на онлайн магазина и е приблизителна, като варира спрямо стойността на наложения платеж и цените на горивата, касаещи куриера.

По време на поръчката Ви цената се изписва в модула за доставка и можете да се ориентирате за стойността на доставката на Вашите продукти преди да сте финализирали поръчката си.


Срокове на доставка


Продуктите в нашия онлайн каталог са с БЪРЗА ДОСТАВКА в рамките на един до три работни дни. За населените места, които се обслужват по график от куриерите, доставката ще бъде уточнена и oсъществена спрямо тяхната листа.

Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.

Стандартният срок за доставка на продукти, които не са налични,  може да варира между 10 и 20 работни дни.