Рекламации

Рекламации

Замяна

Уважаеми клиенти, закупеният от вас артикул може да бъде заменен в срок от 14 дни след осъществяване  на покупката при следните условия:

Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския му вид, в съответствие с разпоредбите на чл.55(ал.1) от ЗЗППТ.

Необходимо е да се свържете с нас чрeз формата ни за контакт или на e-mail sales@randeva.bg и да ни информирате каква е причината за замяната, и с кое моделче желаете да замените получената стока. След потвърждение от наша страна, можете да изпратите стоката на адрес гр. София, ул. Цар Симеон 118 за фирма Рандева – 02/9318162. Веднага щом получим пратката изпращаме предварително уточненият с нас друг размер или модел на същата стойност. Ако стойността е по-висока се изпраща с наложен платеж - разликата между стойносттите на двата продукта.

Разходите по доставките са за сметка на клиента, освен в случаите на установен значителен производствен дефект.

Връщане

Закупеният от вас артикул може да бъде върнат в 14 дневен срок при следните условия:

Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския му вид, в съответствие с разпоредбите на чл.55(ал.1) от ЗЗППТ. Към него трябва да се приложат съпътващите го платежните документи.

Необходимо е да се свържете с нас чрeз формата ни за контакт или на e-mail sales@randeva.bg и да ни информирате каква е причината за връщането. След потвърждение от наша страна, можете да изпратите стоката на адрес гр. София, ул. Цар Симеон 118, за фирма Рандева – 02/9318162 с наложен платеж стойността на продукта и опция за преглед, за да можем да се уверим в доброто състояние на пратката.

Разходите по доставките са за сметка на клиента.

Доставки, изпратени за наша сметка, без изрично разрешение от наша страна, няма да бъдат приемани.